Onpas vierähtäny, kertakaikkiaan. Ensimmäinen purjevenekkin on jo bongattu, ja niin vain näppini pysyy housujen taskussa. Ei osu näppikselle ei.
Tässä kuva suunnilleen viime postauksen ajoilta, tarkemmin laskiaisesta
485960.jpg
kolme ääliötä matkalla mäkeen :)

Kansan vaaleista. Se henkilö jolle ääneni annoin pääsi töihin seuraavaksi 4 vuodeksi. Onnea hänelle!
Sepä siitä.

Tänäänä oli ihana päivä kaikkien näiden sumuisten päivien joukossa. Olimme kyläilemässä ystävälläni ja kummityttöni tykönä. niin hidas ja leppoinen päivä. Siinä istuttiin auringossa, herra 4v samoili itsenäisesti mettässä, ja tunsi olevansa maailman huipulla, kuitenkin pipo vilkkui koko ajan. (punainen pipo on siis myös äitejä varten :) )
Koulussa menee. Ei jaksais enään ollenkaan. Mitäs hellevettiä mä kouluttaudun alalle, jossa työt alkaa kelli seittemän? no en ainakaan työn tekemistä varten (tässä vaiheessa kun lapset on pieniä). Ja jotenkin se, että about kympin tunti joudun todistamaan olevani yhtä hyvä kuin mies. Jaksaako vaivautua? Noh, otetaan paperit ulos ja katotaan sitten uudestaan.

Ukolla ja mulla tuli 6v täyteen!! Ihan kummaa :) Mun tähän mennessä ensimmäinen ja samalla pisin seurustelusuhde... Mieluummin laksen tän päivän kun ääpäivän. Tää on vaan niin se meiän päivä.
1v päivänä meillä oli kihlajaiskahvit kun ukko oli viikkoa aikaisemmin kompastunut
2v päivänä oli Oton kastetilaisuus. (silkka sattuma)
3v päivä oli muuten vaan
4v päivänä jo odoteltiin kakkosta pihalle
kakkonen sai nimekseen Joona, jonka nimipäivä onkin 29.3... nimi päätettiin ennen kuin tajuttiin
eli koko perheen juhla :)

mitäs muuta meikäläiselle?
ei paljoa.
tupakanppolton koitan lopettaa kerran päivässä, ja yleensä sorrun kello 20-21.
jos jollain konstilla sais taas ton ukon lopettamaan, vois helpottaa.
koulupäivät menee todella keposesti ilman tupakkaa. harvoin tekee edes mieli, ja jos oikein ahistaa, ota nikki-purkan, mutta kotona... voe elämä...

ja ainiin... kakkonen alkaa vihdoin henkkimaan sanavarastoa! ja vielä viikko takaperinolivat tarhassa huolissaan herran puheesta. halusivat ottaa kortit käyttöön kun ei sanoja tule.
tänäänkun kuitenkin 20 min tuttavuuden jälkeen juoksi kummityttöni perässä Emmaa, Eeemmaa!!
eli ei se kekkuli tyhmä oo, ei.