Tänään oli kovasti (ja kovasti, niin ja näin) tarkoitus lähteä luokkakavereiden kanssa ulkoilemaan, eli paariin.
Lapsille olisin saanut hoitopaikan yöksi (juu, meiän yöhoitajat hoitaa muksut kotonansa, ei meillä) mutta tuota karvalasta ei mihinkään olisi saanut (enkä olisi tullut yöksi kotiin...) ja isäntä meni yöksi töihin, joten... väliin jäi.

Ja taaskaan ei harmita.
Seuue jonka piti siis olla hirmuisen kokoinen (kaikki lähtee, lähe säkin) osoittautui gallupissani 4 henkilöksi. Ei se nyt minun laskuissani vielä ihan kummonen kööri ole.
Paikkana olisi ollut Kallion Roskapankki. Paikan tietävät, arvannee, että poltekkaan kyseiseen paikkaan ei nin suuri ole.
Vaikkakin asun Kirkkonummella enkä suinkaan Helsingin ytimessä, voinen silti luokitella itseni... noh hieman yläpuolelle kanta-asiakkaasta. Eikä ehkä juuri se semmone kuppilameinikin nyt niin sittenkään ole se mun juttu. Onhan noita kuppiloita näilläkin nurkilla, tarvinneeko sitä varten noin kauaks mennä?
Ehkä semmosta kunnon biletysillan menetystä olisin voinut pari sekuntia harmitella. Ja tämä iso seurue ei siis täysin ollut sellaista hip-porukkaa, vaan... noh... osa ainakin saa glooriaa Roskiksesta. Suotakoon heille se.

Tyhj%E4npuhujat.jpg
Löytyipä näin kiva kuva painonvartijoista :)
Olen siis nyt muka virallisesti "sellainen".
Jokin ei kyllä täsmää. Pano lähti heti laksuun ja olenkin hieman huolissani. Kovin hyvä vartija en siis enään ole. yhtä painoa saa pysymään kuosissa.
Toista oli ennen. Koko vuosi ilman mitään tuollaista titteliä, ja paino ei liikkunut mihinkään. Ehkä kilo ylös alas, mutta aina se palautui.
Tokihan tuossa 5 ylimääräistä on mukana matkassa joista mielihyvin luovun (ylevämpää hyvää tavoitellessa) mutta silti tämä pienehkä ironinen epäonnistumisen tunne, joka kuitenkin saa hymyn huulille.
Ja koska vartijat laskevat pisteitä (uusi juttuja eiks jeh) ensin tarkistin olutpisteet.
Yksi tölkki. 2 pistettä.
Laihtuakseni 4 kg 4 viikossa saan nautiskella ruoka-aineita 18 pisteellä/päivä, mikä taas tarkoittaa monia porkkanoita ja 9 olutta päivässä. Nestemäinen kuuri... hmm... Ja eikös tuota ölppää joissain paikoissa kutsuta nimellä keitto? Ohjaajakin sanoi, että keitto on hyvästä. Arvostan.

Mutta nyt jotain parempaa kuin savuinen kuppila, meinaan Idols :) oon ihan koukussa... (tietty)

ps. jos ilta olisi toteutunut, olisin siis yön viettänyt samassa paikassa kuin tuo nappulaliiga.
ettekai muuta tohtineet kuvitella?