Onpas ollut kurja viikko!
Joku on koko ajan kipeä, tai lähinnä nuo pienet ja päivän taukoa ovat pitäneet ja taas jatkaneet koko kylän lassten puolesta.

Koissun kanssa oli juttuja, ja kävikin tuossa kasvattajalla etsimässä uutta kotia, mutta...
279705.jpg
ottajia olisi kyllä ollut 4 taloutta, mutta kyllä se kotio pääsi, kun tajusin olleeni ylihysteerinen äiti, jolla oloi menossa olenpa hyvä äiti-päivä.
En jaksa sekuntiakaan uskoa, että olisin pysynyt housuissani lapsen allergiaoireiden kanssa, ja tuntuu tällä hetkellä että keksi puolet maailmaa pelastaessani.
Joten koira tuli takaisin, ja odotellaan, onko allergia vaiko eikö. Tuskin on.
ja kun isäntä sai vielä mustalaisen hinnalla meille ikioman matontamppaus/tuuletus telineen, niin johan pysyy kaikki hilseet ja bilseet poissa meiän talosta!
Ja kyllä tuo koira on vain ihana, vaikka ulkona onkin pidellyt maailman paskinta säätä ja lapset tosiaan ei ulkonaliikkumiskunnossa...

Sorruin myös kaupassa ensimmäistä kertaa elämässäni Teddyyn, ja tuloksena ukon kummitytölle prinsessa-vermettä
279704.jpg
Eli 8 sukkapuikot, 40 silmukkaa muutama kierros.
Sitten vaihto 8 koukkuun ja 6 silmukan ketjuja. Edestä tuo jää ylemmäksi, niin pystyy primpsenssa käsiään liikuttelemaan nohevammin.

ja kamalan kalliit villasukat:
279703.jpg
tämä on siis isoveikkaa, sitä (niin ihana sana) pätkäraiskattua :)
4 puikoilla ja sukkiin meni 1 kokonainen kerä, + yksi purettu hattu ja vielä lisää, eli melkein 2 kerää... huh. luulis lämmittävän.

Nyt on kamala polte päästä taas kaupoille, koska löysin Puikoissa-blogista tämän.
Ei voi jättää tekemättä!
heti rupesin mielessäni neulomaan muumiakin, ja näin asiaa pohdittuani, olen todennut, että saattaa jäädä väliin :) ei ehkä vielä minu taitoluokkaa kuitenkaan...