Jetsulleen.
Inhoan mohairia, tai sitten mulla on väärät välineet väärään asiaan.
Menossa on siis niin ei minua oleva huivi
Kaunis huivi kyseessä ja paljon uutta minulle sen tekemisessä, esim. kuinka kovasti riipaisee purkaa yli 25cm valmista työtä. Tuo mohairi nyt vaan on semmosta, että menen koko ajan sekaisin.
Silmukoita työssä on lähtökohtaisin 60, mutta jokaisen kavennus-langankierto-kerroksen jälkeen minulla oli erimäärä silmukoita työssä, ja joskus jopa normikerroksenkin jälkeen jouduin miettimään, mistä saisin pari silmukkaa lisää tai mihin piilottaisin muutaman... (eli silmukoita 59-62)
Nyt siis alkoi uusi yritys, ja 4 kerroksen mallikerrasta kaksi on semmoista, että kukaan, ei kukaan saa puhua minulle, ja jos telkkarista tulee jotain muuta kuin BB, jään auttamattomasti pois juonenkäänteistä.
Keskittymistä siis harjoitan.

Tänään piti lähteä viikonlopuksi mökille poikien ja vanhempieni kanssa, mutta äidilläni on niin kamala flunssa päällä, että ei tullut mökkireissusta mitään. Jouduin siis lasten ja koiran kanssa käymään kaupassa. Ei se sinänsä mikään ongelma ollut, mutta kun tuo ei-ystäväni aurinko paistoi ja oli ankeaa! Ilman hupparia oli kylmä, hupparin kanssa hikosi. Voikohan kukaan olla tykkäämättä kuumasta vähempää kuin minä? Tuskin. Toivottavasti kohta tulee kunnon syksy yösateineen :)

Eilen mekin pidime muksuille rapujuhlat.
O'boy osasi oikein hienosti käännellä ja melkein kuoria ravun. Sakset osasi irroittaa sekä pyrstön. J keskittyi katkarapuihin ja pepsiin :) hällä oli ihan omat hiilihappojuhlat.
O'boy osasi myöskin hienosti imeä ravut, ja tykkäsi siitä mausta! Kumma heppu. Ensi vuonna otamme ohjelmistoon myöskin snapsviisorit, eli helan gårit ym...
20060922-Attachment.jpg

Ja juhlailta päättyi juhlayöhön, kun J:n seurassa ihmettelin 2 tuntia, että mitähän se itkee, kun ei auttanut vesi, maito, vaippa, yöpuvunvaihto, särkylääke, hellyys, silitys, laulu, syli, omasänky... nukahtihan tuo sitten vihdoin 1.30 joten tänään onkin tarjolla kamalan väsynyttä lasta kamalan väsyneellä äidillä höystettynä.

Notta FAN!