No nyt on sitte shopattu.
Ihan koiranruokapönttöä lähdettiin ostamaan esikoisen kanssa, sitä ei saatu, mutta paljon kokemuksia uusista paikoista kyllä.
Kävimme Soukan ostarilla kääntymässä lankakaupassa!
Huima valikoima!
Alekeriä ostin pari, kun sitten ne mitä tarvitsin, oli hirmuhintaisia.
Mutta tosiaan sen verta on tullut jouluksi villasukkatilauksia, että löyty mukavan vihreä 7-veikka hintaan 2.50€, ei ihan paha siis, sekä vyyhti Mohairia oli myöskin kohtuuttoman edullinen.
193126.jpg
(Note to myself. Älä edes yritä tehdä mitään vyyhdille, kun lapset ovat hereillä ja isäntä töissä.
Tuli meinaan kaks kerää lankaa ja yks kohtalaisen iso sotku, varsinkin kun puhelimessa piti tovi myöskin siinä ohessa jutella.
Ja minä kun en ole kamalan hyvä minkään tuommoisen asian keskenjättämisessä, niin purettavahan tuo vyyhti oli kokonaan...

Tyrkkyladosta löytyi sitten Nalle-kerät. Ohjeeni sanoo notta Wool, mutta ei ollut mitään mustaa woolia, oli vain tummansinistä, ja kun tahdoin mustaa, niin ostin Nallea. Kun ei sitä nyt voinut jäädä venailemaan, että koska sattuu kohille mustaa Woolia. Myöskään en siis ole kamalan hyvä tuossa odottelussa. Nyt ja heti, samantienkin käy.

Ja miten mahtavaa neuleen ohjetta tavatessa. Minä olen kolmen mittauksen jälkeenkin kokon M niinkuin mukava! Rakastan neuleita  :) ja loppu ne H&M kokojen ihmettely. Olen kokoa M piste

Kotona sitten odotti ylläri Novitalta!
Oli postissa tullut Novitan jumppapussi! Mahtavaa!
Vaikkakaan ei kuvaa pitänyt lähettää tilausken yhteydessä, kokivat painavista näppäimenpainalluksista, että ois ehkä parempi, että juoksisin jumpalla, enkä notkuisi sohvalla puikkoja kalisuttaen. Tiedä häntä.
Tosin eilen olin kiinteytys-jumpassa, jonka luulin olevan auvoisaa ja ihanaa venyttelyä ym. kiinteyttävää. Kukkumarjat. Kyseinen kiinteytys olikin pompi että läski palaa. Siis hyppypomppuja kiepin perään. Oli kohtalaisen hyvä reeni tuonne lantiopohjaan... (paljonkos semmoset tenat kustantaa?)
Huomenna uudelleen johonkin jumppaan, mutta varon pomppulinna-jumppia vielä hetken :)