No ei oo helppoo.
Joku keksikin, että kyseessä on nyt 30v kriisi, mu enhän mä viel oo? Pitkään aikaan. Sais edes ensin ton 28v-kriisin pois jaloista, että vois keskittyä seuraavaan :)

Tajusin, että kyllä se on kouluun mentävä, jos en loppuelämää tahdo tehdä työtä josta en tykkää. Ainut ongelma on, että se koulu johon haluan on aivan toisaalla suomessa... ja sinne on kammopääsykokeet.
Senpä takia tarvitsen ison kasan kuntoa ja kiloja ainaskin sen 5 pois.
Ei paha, koska minullahan periaatteessa on aikaa, ja onhan noita kuntosaleja, missä on lapsiparkki.
Mutta kun niihin tuppaa olemaan vuoden jäsenyydet, ja jos nyt kaikki menee nappiin, en ole vuottakaan tässä läänissä, joten miksi maksaa maksuja palvelusta jota ei todella käytä? Keksin siis jonkun toisen keinon.

Ja jos homma menee putkeen, tarvitsee miehenikin tehdä irtiotto elämästä, muuttaa lasten kanssa mukaan ja olla vuosi koti-isänä, joten kouluun pitää päästä viimeistään ennen huhutikuun loppua, enkä edes tiedä onko tämä mahdollista...
On juurikin niin pelottava olo, kun tietää mitä haluaa, ja kun tietää mitä ponnisteluja se tuo tullessaan.
Olo on hieman sama, kun sain aikoinaan kirjeen kutsuntoihin. Se ois menoa sit...

Käsitöistä sen verta, että F&F edistyy hiljaa mutta hyvin, apupupulta puuttuu joitain jäseniä, ribbipipo on kaventamisaiheessa (enkä ikinä enään tee Nallea 4mm puikoilla, vaikka muun kokoisia pyöröjä ei olis tarjolla, tulee meinaan miehekkään kokonen pipa). Ja taas kävin kaupoilla, hiplasin, pyörittelin, mietin, enkä ostanut mitään muuta kuin 3,5mm pyöröt 40cm. Jospa ensin tuon lankavaraston laittais pienentymään... Vaaleanpunaista Samosta löytyi vaikka kuinka paljon. Se on perua neuleesta jonka tein aikoinaan, josta tuli koon M sijasta kokoa XL... Vuoden pidin kaapissa, jos lihoisin, mutta niin isoa ei minusta kuitenkaan tullut, joten päätin purkaa sen... Nyt yritän keksiä, mitä muuta kuin verkkokolmiohuivin siitä voikaan tehdä...

Alla olevalla linnunpojalla ei ole mitään osuutta tähän asiaan, se vaan on niin söpö. Linnun malli on riikinkukko, linnun emo oli kana.
193127.jpg