Eipä oo konetta tullu aukastua piitkään aikaan.
Puoltoista viikkoa takaperin minut lähetettiin koulusta maailmalle, orjatyöhön raXalle. (ihan pakko käyttää x:sää, ku raXa on niiin kuulii)

Siellä on siistii!
ekassa viikossa irtos akasta 2 kiloa, jotka kuitenkin sain vapun temmellyksissä takaisin. hyvä minä!
saautetut linjat on säilytettävä!
raXal on kivaa.
väliin puskee ihan järkyttävä hiki, väliin taas löytää itsensä nyppimästä isänmaata kynsien alta. eli joko hommaa pukkaa tai väliin vaan hiukka ootellaan.
viikon kysymyskin tuli; oletko säs ukua Eija Vilppaalle?
tiedän kyllä minkä takia asia kysyttiin (ei ulkonäkö), muta en ole ihan varma oliko kyseessä haukku vai kohteliaisuus. itse pidän sitä molempina yhtäaikaa.

pikkanen täytti 2, onnea hänelle siitä!
pikkasella oli talo täynnä vieraita, ja ihania lahjojakin tuli, joilla allekirjoitttanut on intoutunut leikkimään (jep, mulla ei ollut omaa hyrrää pienenä)
kakkuja oli 2, ja toinen oli näinkin ryppyinen ja vaaleanpunainen
558234.jpg
mutta aivan luksushyvän makuinen.
marsipaani oli meidän perheen kaulimenkäyttäjän toimeasta kaavittu oikein hötöks, joten sekään ei päässyt öklöilemään. ja pojat rakasti noita possuja, ne katos melko nopeasti...

ja talohorkka n päällä, saas nyt nähdä tuleeko meistä omakotiasujia vaiko eikö. kyseessä siis "jokamiehen unelma" "remppaajan rakkaus" "todelliselle taitajalle" "pientä säätöä vaativa" eli suomeksi purkukuntoinen rakennus <3

ma niin haluun sen!